Anketa
Koji vam je najdraži nastavnik/nastavnica?

Druženje s djecom iz Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju.

09.01.2019.

Učenici III-3 posjetili su djecu u Centru za slušnu i govornu rehabilitaciju, družili se s njima i obradovali ih novogodišnjim paketićima.


Druženje sa drugarima iz Zavoda za slijepu i slabovidnu djecu.

09.01.2019.

Učenici III-2, pedagogica Samela Alagić i učiteljica Melisa Čubro posjetili su i darovali učenike Zavoda za slijepu i slabovidnu djecu u Nedžarićima. Imali su priliku da prisustvuju priredbi koju su za naše učenike organizovali učenici Zavoda. Bilo je to lijepo i veoma emotivno druženje, a slike govore više od riječi.

 


NOVOGODIŠNJI KONCERT ZA MALE ŠKOLARCE

09.01.2019.

Viva la Musica u saradnji sa OMŠ "Mladen Pozajić", OMBŠ "Novo Sarajevo", UPPDR "Čarobna kućica" i učenicima I-1 naše škole su u petak 21.12.2018. godine sudjelovali u Novogodišnjem koncertu za male školarce. Dino Mulahusić, učenik I-1 razreda, ovom prilikom je odsvirao kompoziciju na klaviru.


POSJETA JP BH POŠTA

09.01.2019.

Danas su učenici odjeljenja II-1, II-2 I II-3, sa svojim učiteljima Hadzić Nihadom, Mašala Ahmetagić Almom i Alić Altijanom posjetili poštu i vidjeli sve ono što su učili u okviru teme Pošta - javna ustanova. Opet smo se uvjerili da je ovo najbolji način učenja.


Ambasadori drugarstva - nasilje nema šanse

09.01.2019.

Učenici naše škole i pedagogica Samela Alagić su organizovali radionicu "Vršnjačko nasilje nema šanse".