Anketa
Koji vam je najdraži nastavnik/nastavnica?

Humanost na djelu

09.01.2019.

Vrijedni i brižni učenici III-1 i njihova učiteljica Dijana Dorfer – Galijašević su danas, 20.12. obradovali vršnjake koji pohađaju nastavu u JU Zavod za specijalno obrazovanje i odgoj djece ''Mjedenica'' Sarajevo. Družili su se uz pjesmu i predali drugarima novogodišnje paketiće u koje su, između ostalog, zapakovali ručno napravljene novogodišnje ukrase urađene i pripremljene na nastavi.


Klizanje u parku Hastahana

09.01.2019.

Učenici V-1 i njihova razrednica Lejla Dizdarević uživali su na klizanju u parku Hastahana. U organizaciji Općine Centar i ove godine učenici ove gradske općine mogu uživati u klizanju. 


BALET NA LEDU

09.01.2019.

Učenici I-3, III-3, V-1 i V-3 prisustvovali su ledenom spektaklu "Snježana i sedam patuljaka" u dvorani Mirza Delibašić.


PREDSTAVA "MALI PRINC"

09.01.2019.

Roditelji i učenici III-1 kao i njihova učiteljica Dijana Dorfer - Galijašević su dolaskom na predstavu, druženjem i uživanjem u umjetnosti sa velikim oduševljenjem podržali sudjelovanje Sare, drugarice iz odjeljenja, u predstavi za djecu "Mali princ". Predstava je održana u srijedu 12.12.2018. godine u prepunoj sali JU KSC "Vogošća " u okviru projekta "Daske koje djetinjstvo znače".


VEČE IGRE I SPORTA U III-3

09.01.2019.

Roditelji i djeca odjeljenja III-3 imali su priliku zajedno uživati u igri i sportskim aktivnostima realizovanim u Centru za sport i rekreaciju - Fis. Organizatori druženja bili su učiteljica Alma Alispahić i nastavnik/roditelj Semir Vehabović.