Anketa
Koji vam je najdraži nastavnik/nastavnica?

Naši učenici na rukometnoj utakmici

21.11.2018.

Kako je u toku realizacija rukometne aktivnosti na časovima TiZO, učenicima V-1, V-3 i njihovim roditeljima omogućeno je besplatno prisustvo na utakmici ORK „Bosna“ i RK “Goražde“, održanoj 10.11.2018. u dvorani "Ramiz Salčin".

Radionica na temu "Jesen"

21.11.2018.

Učenici I-3 odjeljenja i njihovi roditelji proveli su lijepe trenutke družeći se i učestvujući u radionici koja je obrađivala temu jeseni.


Posjeta "American corneru"

21.11.2018.

Učenici III-1 i III-3 razreda su posjetili "American Corner" gdje je za nase učenike organizovana radionica na temu "American Culture". Učenici su uživali slušajući američke priče koje je djeci dočarala volonterka iz SAD-a, ali su i zaplesali uz zvuke popularne američke muzike. Po završetku radionice, učenici su dobili prigodne poklone. Naši su učenici naučili nešto novo, a što je najvažnije u samom projektu, aktivno su učestvovali u konverzaciji na engleskom jeziku.


“ZAJEDNO – MALI I VELIKI ČUVARI OKOLIŠA U OPĆINI CENTAR”.

14.11.2018.

U okviru projekta o kojem smo već pisali, a u saradnji sa Centrom za okolišno održivi razvoj – COOR, učenici naše škole su u petak, 9.11. 2018. uključeni u aktivnost online anketiranja na temu odlaganja otpada. Pitanja na koja smo odgovarali tiču se ambalaže i ambalažnog otpada te elektronskog i elektroničkog otpada, a sve u cilju poboljšanja ekološke situacije na području naše mjesne zajednice i općine Centar.

Sve aktivnosti su podržane od strane ReLOaD projekta, UNDP-a te brojnih saradnika i partnera u okviru ove važne priče.


Radionica "Tolerancija"

14.11.2018.

Samela Alagić, pedagogica škole, održala je 12.11.2018. godine radionicu pod nazivom "Tolerancija". Radionica je realizovana u razredu IX-3 u sklopu odjeljenske zajednice.