Anketa
Koji vam je najdraži nastavnik/nastavnica?

Pozdrav od malih planinara.

14.11.2018.

I ovaj vikend organizovan je planinarski pohod u kojem su učestvovali naši učenici i učiteljica Sabina Solaković. U izvađačkom kampu, pored nezaboravnog druženja organizovana je i kestenijada.


Posjeta Art kući sevdaha - članovi sekcije "Kulturna baština".

14.11.2018.

Učenici III-2 postali su stalni članovi Art kuće sevdaha - dobili su članske karte. Kada su kao sekcija "Kulturna baština" nedavno obišli Art kuću sevdaha, dobili su poziv da ih ubrzo ponovo posjete. Učenici su 7.11.2018. to i učinili. Prilikom posjete su slušali predavanje i bili počašćeni tradicionalnim bosanskim kolačima i domaćim sokom.


Ponosni na naše učenike

14.11.2018.

Bravo!

S mostarskog turnira devet medalja putuje za Sarajevo

Naši učenici učestvovali su  na Memorijalu Mišo i Tana u Mostaru. Zlatne medalje osvojili su: Arslan Mulalić, Halid Mulalić, Imran Gušić.

Srebrenim medaljama su se okitili učenici V-1 razreda Ramiz Pašić, Erman Grezda, Sulejman Gušić. Ovim se nastavlja kontinuitet odličnih takmičarskih rezultata naših učenika koji treniraju u Judo klubu Braća Lukač.


Anketa

14.11.2018.

Istraživanje javnosti/građana u Općini Centar
PROJEKAT ”ZAJEDNO – MALI I VELIKI ČUVARI OKOLIŠA U OPĆINI CENTAR”

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScU2XfkSPATQbrulS…/viewform

 

Molimo Vas da popunite anketu.

 

 


Imaš lijep osmijeh!

14.11.2018.

Utorak, 6.11.2018. su naše učenike drugog razreda posjetili stomatolozi. Oni su sa djecom razgovarali, pregledali im zubiće i podijelili im poklone.